Ilmu Tenaga Dalam Asmaul Husna Tingkat Tinggi

Print
Category: Uncategorised Published on Saturday, 13 July 2013 Written by Administrator

Tenaga Dalam Asmaul Husna

InsyaAllah, khasiat amalan Ilmu Tenaga Dalam Asmaul Husna ini adalah untuk kekebalan kulit dari senjata tajam, mengubati penyakit tulang dan persendian, selamat dari kecelakaan kenderaan, penangkal berbagai jenis sihir (tenung, santet, guna-guna dan sebagainya) menolak gangguan jin, setan, meningkatkan daya wibawa dan karisma (mahabbah umum), mempermudah datangnya rezeki, menambah kekuatan tangan (pukulan) dan seluruh badan, tenaga dalam (pukulan jarak jauh) dan lain-lain.

Ilmu Tenaga Dalam Asmaul Husna memiliki karakteristik tersendiri. Ciri-ciri itu antara lain:

 • Untuk menghadapi lawan-lawan yang berupa makhluk halus seperti jin yang jahat,atau kekuatan black magic, Ilmu Tenaga Dalam Asmaul Husna lebih dapat diandalkan daripada tenaga dalam biasa.
 • Bila orang telah memiliki Ilmu Tenaga Dalam Asmaul Husna, maka, seluruh tubuhnya telah terlindungi tenaga dalam tersebut. Kemudian sesuatu yang menyelimuti tubuhnya itu adalah bahagian dari sistem getaran bio-elektrik yang dibentuk dari hasil pernafasan tenaga dalam, terutama pernafasan dengan menggunakan jurus. Kerana pernafasannya bercampur dengan kekuatan Asmaul Husna maka sistem getaran elektrik yang dibentuk itu berbeza dengan sistem getaran elektrik yang dibentuk dari hasil latihan tenaga dalam biasa. Perbezaan terletak pada kemampuan untuk menghadapi dahsyatnya bahaya yang mengancam. Pada tingkatan tertentu Ilmu Tenaga Dalam Asmaul Husna mampu menghadapi bahaya senjata api, racun dan sebagainya.
 • Ilmu Tenaga Dalam Asmaul Husna memiliki daya serang yang dahsyat dan tidak dibatasi oleh ruang. Dimanapun lawan berada, dibelahan bumi sekalipun dapat dipukul bahkan dihancurkan oleh kekuatan Ilmu Tenaga Dalam Asmaul Husna. Kekuatan seperti ini tidak terdapat pada tenaga dalam biasa. Sudah pasti untuk menguasai ilmu pukulan jarak jauh ini diperlukan persyaratan tertentu dan harus dilihat dulu bagaimana karakter/peribadi orangnya. Hal ini dimaksudkan agar jangan sampai terjadi penyalahgunaan.
 • Sakit akibat pukulan jarak jauh dari Ilmu Tenaga Dalam Asmaul Husna sangat sulit untuk dapat disembuhkan oleh tenaga dalam biasa, kerana kemampuannya jelas berbeza. Hanya Ilmu Tenaga Dalam Asmaul Husna yang mampu mengubati/merawatnya, terutama bila yang mengubatinya masih bersumber dari aliran yang sama.
 • Ciri lain Ilmu Tenaga Dalam Asmaul Husna adalah memiliki daya pantulan yang hebat. Daya pantul lain dengan daya serang, kalau daya serang sengaja melakukan penyerangan atau melontarkan tenaga dalamnya kesuatu objek, sedangkan daya pantul si pemilik tenaga dalam pasif, tetapi ilmunya secara automatik akan mengendalikan serangan atau perbuatan-perbuatan jahat. Ibarat cermin yang kena sinar maka sinar itu akan memantul kembali. Oleh kerana itu maka berbuat baiklah kepada semua orang, jangan sekali-kali berbuat jahat, siapa tahu orang yang anda sakiti itu memiliki ilmu pantulan, anda akan mengalami kecelakaan.

Mahar Keilmuan
RM350 (Tambahan RM10 untuk kos Penghantaran Poslaju)
Yuran kursus ini termasuk Akuan Ijazah, Manual Lengkap Berwarna Ilmu Tenaga Dalam Asmaul Husna Hidayat Jati dalam bentuk CD dan bahan-bahan pengijazahan.

CARA PEMBAYARAN

Anda boleh membuat pesanan sebanyak mana ilmu yang anda mahu secara jarak jauh / online internet atau datang ke tempat di mana Master Mohamad Khairul Firdauz berada. Kos penghantaran sebanyak RM10 (Malaysia Sahaja) atau RM?? (luarnegara tertakluk kepada kadar bayaran pos semasa) akan dikenakan untuk sekali penghantaran. Pengiriman Manual Lengkap dan bahan-bahan pengijazahan (jika ada) akan dibuat sebaik sahaja wang telah dibank-inkan dan setelah ritual pengijazahan selesai. InsyaAllah, pesanan anda akan dikirim secepat mungkin.

Selain itu untuk membuat pesanan keilmuan secara jarak jauh / secara hadir diri, anda boleh membuat pembayaran secara internet ON-LINE melalui Maybank2u atau CIMBClicks dari mana-mana bank anda yang menyediakan perkhidmatan secara internet ON-LINE atau ATM transfer.

 

Ada 2 Langkah Cara Pembayaran Yang Perlu Anda Ikuti

 

LANGKAH 1 - Masukkan Pembayaran Ke Akaun Berikut

Sila Bank-in bayaran anda ke salah satu bank seperti yang tertera dibawah:-

Akaun 1 - MAYBANK
NAMA AKAUN :  MOHAMAD KHAIRUL FIRDAUZ BIN ANUAR
NO. AKAUN    :  1612 1108 4524
Untuk Online transfer, masukkan email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Akaun 2 - CIMB
NAMA AKAUN :  MOHAMAD KHAIRUL FIRDAUZ BIN ANUAR
NO. AKAUN     :  1109-0099749-52-1
Untuk Online transfer, masukkan email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Akaun 3 - WESTERN  UNION (Khas Untuk Luar Negara)
NAME :  MOHAMAD KHAIRUL FIRDAUZ BIN ANUAR
ADDRESS :  13, JALAN ABANG BARIENG
CITY :  SIBU
PROVINCE/STATE :  SARAWAK
ZIPCODE :  96000
COUNTRY :  MALAYSIA

 

LANGKAH 2 - Pengesahan Pembayaran

1.  Setelah membuat pembayaran, sila hantar butiran peribadi seperti di bawah ke email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. atau sms/mms/whatsapp ke 010-5480729:

 • Nama Penuh:
 • Email: (Jika ada)
 • Alamat Surat-Menyurat:
 • No. Tel:
 • Nama Ibu Anda:
 • Bukti Transfer resit bank maybank:

2. Kami akan membuat penghantaran terus ke tempat anda setelah kami menerima bukti pembayaran daripada anda. Harap maklum.

 

PERHATIAN
1. Kami akan membuat ritual pengijazahan dan seterusnya membuat penghantaran terus ke tempat anda setelah kami menerima bukti pembayaran daripada anda.
2. Setelah membuat pembayaran, sila hantar surat/email/sms/mms Butiran Peribadi Anda. Butiran Peribadi anda sangat penting untuk melancarkan lagi kerja-kerja ritual kami.
3. Jangan risau dengan maklumat yang anda berikan kepada kami kerana kami akan menjaga segala maklumat anda dengan rapi.

Semua Program Keilmuan Tenaga Dalam dan Ilmu Hikmah Hidayat Jati
Baik Datang Langsung Mahupun Jarak Jauh
Akan Dibimbing dan diijazahkan oleh:

Hidayat Jati

Master Mohamad Khairul Firdauz Bin Anuar
Guru Besar Hidayat Jati Spiritual Development Centre
Founder And Director Of Spiritual Healing System
Master Of Hidayat Jati Inner Power Martial Arts
Guru Perubatan Islam, Tradisional Melayu Dan Tenaga Dalam Insani
Guru Tenaga Dalam Karomah Haqqul Yakin
Guru Agung (Pamungkas) Haqqul Yakin
Mahaguru Lam Jalalah

Hits: 37599